Η ΙΔΕΑ

Η μεγαλύτερη ευτυχία ενός γονιού είναι να παρέχει στα παιδιά του τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μεγαλώσουν σύμφωνα με σωστά πρότυπα και αρχές σε ένα υγιές και όμορφο περιβάλλον. Σε αυτή την αρχή βασίζει την δημιουργία των προιόντων της η εταιρία Four Angels και ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζει και παράγει τα προιόντα της.

Η λειτουργικότητα και το έξυπνο design, οι φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες, η διαχρονικότητα του επίπλου, καθώς και η κατασκευή εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα, είναι κάποιες από τις αρχές με τις οποίες πορεύεται η εταιρία 40 και πλέον χρόνια στον χώρο του παιδικού επίπλου.

Για την εταιρία Four Angels το παιδικό δωμάτιο σηματοδοτεί τον χώρο των παιδιών ως  χώρο παιχνιδιού, ξεκούρασης, μάθησης, έμπνευσης και δημιουργίας. Εκεί που όλα τα παιδικά όνειρα, εμπνευσμένα απο την φαντασία τους, γίνονται πραγματικότητα.

Έτσι, η καινοτομία, η λειτουργικότητα, η άνεση και η ασφάλεια γίνονται σταθερές αξίες στον σχεδιασμό των προιόντων, πάντα με γνώμονα την αισθητική του σήμερα, αλλά και την διαχρονικότητα στο design σε κάθε ένα απο αυτά. Πλήθος αποθηκευτικών χώρων σε όλα τα προιόντα, συμβάλουν στην λύση των αναγκών της καθημερινότητας.

Τα έπιπλα Four Angels προσφέρουν την βάση για ένα χαρούμενο, εμπνευσμένο, ασφαλές παιδικό δωμάτιο, ακολουθώντας τα παιδιά σε όλη την πορεία τους, φωτίζοντας τις παιδικές καρδιές τους.

Να θυμάστε!
Τα αυθεντικά έπιπλα four angels, φέρουν πάντα το σήμα της εταιρίας σε εμφανές σημείο.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρία κατασκευής παιδικού επίπλου Four Angels επισφραγίζει την συνεχή παρουσία της στον χώρο του επίπλου απο το 1979 μέχρι και σήμερα.

Βασιζόμενη στις αρχές και τις σταθερές αξίες της, η εταιρία διατηρεί τη υψηλή ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής και την ιδιαίτερη σχεδιαστική αισθητική της, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να επενδύει στην επιλογή των πρώτων υλών με βάση την χρήση πιστοποιημένων υλικών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.

Με βάση την εμπειρία στην σωστή επιλογή των πρώτων υλών και στον σχεδιασμό, καταφέρνει να προσφέρει προιόντα τα οποία συνδυάζουν την λειτουργικότητα και την ποιότητα σε λογικό κόστος, παρέχοντας συνέπεια σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, απο την κατασκευή μέχρι και την παράδοσή τους.

Ταυτόχρονα, προσαρμόζει τον σχεδιασμό των προιόντων της με βάση τις αλλαγές στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής οικογένειας προσεγγίζοντας με μια σύγχρονη ματιά, διατηρώντας πάντα στα προιόντα της την χαρακτηριστική τους ταυτότητα, την λειτουργικότητα και την ποιότητά τους.

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΞΥΛΕΙΑ

Η εταιρία Four Angels χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη μόνο ξύλινα πάνελ MDF κορυφαίας κατηγορίας, καπλαμά υψηλής ποιότητας απο φυσικό ξύλο Δρυς, προερχόμενα απο πιστοποιημένα εργοστάσια που τηρούν τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας της Ευρωπαικής Ένωσης, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την ποιότητα ζωής και υγείας των παιδιών.

_DSC4352

ΧΡΩΜΑΤΑ

Η εταιρία Four Angels επιλέγει βερνίκια με βάση το νερό, καθώς και βερνίκια μη τοξικά με ριτίνες που διασκορπίζονται στο νερό, σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα ασφαλείας για την επίπλωση.

75D_7833

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΑ FOUR ANGELS

_DSC2288

Ο σχεδιασμός των προιόντων Four Angles ακολουθεί την τάση της εποχής, διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητά τους. Με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες, τα καινοτόμα υλικά και τις πιστοποιημένες πρώτες ύλες, η εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο του παιδικού επίπλου, διατηρώντας πάντα τη αγάπη για την λεπτομέρεια, την αναζήτηση νέων καινοτόμων λύσεων και πρωτοποριακών κατασκεύων, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της. Η ασφάλεια των επίπλων Four Angels, η αντοχή τους και η διάρκεια στον χρόνο βάση της ποιότητάς τους σε συνδυασμό με την οικολογική προσέγγιση, αποτελούν βασικά στοιχεία για τον σχεδιασμό τους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

—κατασκευή εξ’ όλοκλήρου στην Ελλάδα.

— επιλογή πρώτων υλών υψηλής ποιότητας απο πιστοποιημένους συνεργάτες σε ξυλεία με πάνελς MDF και καπλαμά απο φυσικό Δρυς και χρώματα μη τοξικά, σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα ασφαλείας για την επίπλωση.

—-οικολογική προσέγγιση με φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες.

—υψηλής ποιότητας υλικά στην συνδεσμολογία, τα εξαρτήματα, τους μηχανισμούς και τα τροχήλατα μέρη των επίπλων.

—έμφαση στον ποιοτικό έλεγχο, την λεπτομέρεια, το φινίρισμα των παιδικών επίπλων καθώς και τις σταθερές παραγωγικές ικανότητες.

—έξυπνο design, έμφαση στον μινιμαλισμό και σχεδιαστική προσέγγιση στο σήμερα και στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής οικογένειας.

— εργονομία και λειτουργικότητα με πρωτοποριακά καινοτόμα προιόντα: κουκέτες με ενσωματωμένα τροχήλατα γραφεία, τροχήλατα κρεβάτια, συρόμενες κατασκευές στερεωμένες με τα πλαίσια οδηγών, επιτοίχια ντουλάπια και ράφια.

—έμφαση στην ασφάλεια του παιδιού, έχοντας πολλές επιλογές στους τρόπους ανάβασης στις κουκέτες.

—πλήθος αποθηκευτικών χώρων σε όλα τα προιόντα δίνοντας λύσεις στις ανάγκες της καθημερινότητας.

—σταθερή αξία στη ποιότητα, την αντοχή και τον διαχρονικό σχεδιασμό των παιδικών επίπλων, σε λογικό κόστος.

—μεγάλη γκάμα 28 χρωμάτων αποκλειστικά της εταιρίας Four Angels.

—δυνατότητα επιλογής χρωματικών συνδυασμών δημιουργώντας εξατομικευμένους χώρους μέσα απο μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων για κάθε παιδί.

—συνέπεια σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, απο την κατασκευή μέχρι και την παράδοση των επίπλων.

—υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, βάση της σταθερής αξίας της εταιρίας, οτι κάθε δωμάτιο και κάθε παιδί είναι μοναδικό.